Рф хоче втягнути Білорусь у війну: що для цього буде робити путін

0
Рф хоче втягнути Білорусь у війну: що для цього буде робити путін
У неділю, 20 листопада, Головне управління розвідки України попередило про можливі теракти біля білорусько-українського кордону. Ймовірно, Путін хоче втягнути Лукашенка у повномасштабну війну, але йому для цього потрібен привід, пише 24 канал.

Аналітики зазначають, що втягнення Білорусі у повномасштабну війну є дуже малоймовірним через хитке владне становище Лукашенка. До речі, таку ж позицію вони озвучували, коли йшлось просто про повторний напад зі півночі на Україну.

«Приєднання Білорусі до війни залишається вкрай малоймовірним через значний внутрішній ризик. Це створить ризик для виживання режиму білоруського президента Алєксанда Лукашенка», – пишуть в експерти.

Також там констатували, що Росії та Білорусі важливо підкреслювати свою двосторонню оборонну співпрацю, аби створювати "правильну інформаційну повітку". У перспективі це допоможе виправдати білоруський військових, якщо ті захочуть вступити у війну. Однак все ж Лукашенко навряд захоче воювати проти України.

За словами ГУР, російські спецслужби можуть здійснити теракт на Білоруській атомній електростанції "Островець". Зрозуміло, що Кремль у всьому планує звинуватити Україну, але, окрім того, Москва має намір приплести до цієї історії громадян країн, що є членами НАТО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні