Для чого рф вивезла з білорусі майже сотню ракет

0
Для чого рф вивезла з білорусі майже сотню ракет
Російське керівництво таємно перевезло з Білорусі до РФ майже 100 ракет протиповітряної оборони, що викликає побоювання, що диктатор Володимир Путін планує розпочати нову масштабну атаку проти України.

Про це пише Daily Mail з посиланням на анонімник аналітиків передає ТСН.

На думку експертів, рух ракет С-300 та С-400 є або ознакою того, що Росія вживає запобіжних заходів проти потенційного українського успіху на фронті, або ще більшої жорстокості - використання брудної бомби. Вказується, що така зброя раніше ніколи не використовувались у війні.

Видання з посиланням на The Mirror повідомляє, що від 9 до 13 листопада було зафіксовано близько 20 польотів Іл-76, які пролітали з Білорусі на Захід та Південну Росію. Кожен міг бути завантажений палетами з щонайменше 70 ракетами.

У звіті зазначається, що зброя розміщується на аеродромах у Міллерово і Ростові-на-Дону. Аналітики припускають, Росія може готуватися до помсти за українські успіхи, а тому переміщує ракетні системи оборони, щоб захистити свої кордони від можливих ударів.

Однак, у цьому контексті вказується, що Росія переміщує ракети з Білорусі у той час, як Київ закликає партнерів більшої підтримки у протиповітряній обороні.

"Коли Україна продовжує боротися, можливості протиповітряної оборони стають критичними для їхнього майбутнього успіху. Інтегрована система повітряної та ракетної оборони - це те, що необхідно для відбиття Україною російських повітряних атак", - сказав американський генерал Марк Міллі.

Вказується, що українські сили мають успіх у відбитті російських ракет та безпілотників, але, наголошується, жодна система протиповітряної оборони не може заблокувати всі напади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні