Чому українців просять виїхати з країни

2
Чому українців просять виїхати з країни
Це допоможе заощадити електроенергію після пошкодження майже половини енергосистеми України внаслідок масованих атак РФ. Про це у інтерв'ю ВВС заявив генеральний директор ДТЕК Максим Тимченко, передає Gazeta.ua.

За словами генерального директора найбільшої в Україні приватної енергетичної компанії, з кожним російським ударом енергосистема України стає менш надійною. Водночас зменшення її споживання, є ключем для її збереження.

"Якщо українці зможуть знайти альтернативне місце для проживання ще на три-чотири місяці, це буде дуже корисно для енергосистеми", – заявив він.

Тимченко пояснив, що допомога енергосистемі України є також внеском у перемогу. Зменшення електроспоживання гарантуватиме наявність світла в лікарнях, які рятують наших поранених солдатів.

"Якщо споживати менше, то госпіталі, де є поранені бійці, матимуть гарантоване електропостачання. Цим можна пояснити, що споживаючи менше або виїжджаючи, вони також роблять свій внесок", – додав Тимченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та я б виїхав навіть назавжди не те що на 3-4 місяці, тільки от не випускають...
Відповісти
ЗАЛИШАТЬСЯ ШЛЮХИ НАРОДУ щоб було кому дерибанити бюджет
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні