Наступ із Білорусі: у Лукашенка зробили заяву

2
Наступ із Білорусі: у Лукашенка зробили заяву
У Білорусі пройдуть спільні російсько-білоруські навчання «Щит Союзу-2023».

Міністерство оборони Білорусі вкотре заявило, що не збирається воювати на боці Росії проти України, а військові навчання проводять для оборони своєї країни. Про це заявив глава Міноборони Білорусі Віктор Хренін, якого цитує «Белта», передає Главком.

«У наших планах немає жодних думок вплутуватися в якісь конфлікти. Ми готуємось лише захищати свою землю, нашу Батьківщину», – заявив Хренін.

При цьому, він в черговий раз підтвердив, що у 2023 році у Білорусі пройдуть спільні російсько-білоруські навчання «Щит Союзу-2023».

«Одним із заходів оперативно-бойової підготовки військовослужбовців буде спільне з Російською Федерацією вчення «Щит Союзу-2023». Знання про досвід та аналіз сучасних військ будуть також включені до нього», – зазначив Хренін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бульбофюрер, ти краще доляри збирай, багацько збирай бо скоро репарації доведеться великі виплачувати!!!
Відповісти
Бункерний теж казав що не буде воювати проти України
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні