Енергетичні вампіри: 3 знаки Зодіаку, які не залишать вам сил

0
Енергетичні вампіри: 3 знаки Зодіаку, які не залишать вам сил
У кожного в житті бувають відчуття, що після спілкування з тією або іншою людиною відчуваєш себе знесиленим і вичавленим. І мова йде не про сварку, коли людина розлютилася або ви не знайшли компромісу, а про 5-хвилинну розмову при випадковій зустрічі. В цьому випадку ви мали справу з енергетичним вампіром. theLime вирішив розповісти вам, хто із знаків зодіаку найбільш схильний підживлюватися чужою енергією, пише Апостроф.

Скорпіон

Найсильнішим енергетичним вампіром по знаку зодіаку вважається Скорпіон. Він вміє майстерно маніпулювати іншими людьми, причому це стосується навіть рідних і близьких. Також представники цього знака ніколи не визнають своєї провини і часто виходять сухими з води.

Скорпіон-енергетичний вампір може безперешкодно втертися в довіру людини, дізнатися всі її больові точки, а потім "натискаючи" на них, перетворити її на маріонетку. Крім того, такі люди часто провокують співрозмовника на емоції, крики, і в наслідку це призводить до конфліктів та навіть взаємних погроз.

Риби

Риби-енергетичні вампіри з легкістю маніпулюють людьми, граючи роль жертви. Часто представники цього знака відчувають величезну жалість до себе, а також перекладають відповідальність за це на інших людей - партнерів, родичів, друзів.

Також Риби - це часто токсичні люди. Вони майстерно плетуть інтриги і розносять плітки в колективі, а вдома провокують сварки, домагаючись таким чином від інших людей уваги і емоцій. Адже негативна увага - це теж увага. Підживлюючись цією енергією, Риби відчувають себе чудово на відміну від всіх навколо.

До слова, енергетичним вампірам властиво йти на крайнощі - навіть після найменшої сварки вони можуть розірвати багаторічні відносини.

Рак

Рак вважається найбільш песимістично налаштованим знаком зодіакального кола. Часто люди, народжені під цим знаком, впадають у відчай, дратуються через найменші дрібниці та доставляють близьким багато негативних емоцій. Навіть якщо це незначна помилка в побуті, Раки роздмухують це до масштабів вселенської катастрофи, отруюючи життя всім навколо.

Часто вони скаржаться і звинувачують всіх навколо у власних невдачах. Будь-яке неточне слово - і ви можете потрапити в немилість до Раків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні