На концерті Пивоварова стався неприємний інцидент

1
На концерті Пивоварова стався неприємний інцидент
Український артист Артем Пивоваров поділився подробицями неприємного інциденту, який трапився на одному з недавніх концертів. Співак ледь не розбив собі голову через фанаток, які розв'язали йому шнурки. На щастя, музикант вчасно це помітив. Фрагмент, як Артем опустився зав'язати шнурки і відповів дівчатам на такий вчинок, був опублікований в його Instagram-блозі, передає Уніан.

"Ось що. Який сенс цього? Щоб я просто розбив собі голову? Ну клас! Ну, це просто супер... Як закінчити концерт максимально швидко? Просто розв'язати йому шнурки, щоб він розбив собі голову. Вже краще б зняли одяг з мене", - сказав Пивоваров прихильницям.

На відео видно, що він все-таки дав автограф дівчатам. В описі під роликом він запитав у своїх підписників чи нормально те, як вчинили глядачки.



Реакція соцмереж
"Особисті кордони? Повага до артиста? Не, не чули"
"Іспанський сором"
"Це взагалі ненормально. Як можна себе так вести? Ганьба. Жах. Ще сміються собі ... Де культура? Де? Я розумію, чому Артем такий злий на цьому відео. Це неприпустимо. Кошмар. Артем, ти дуже крутий"
"Намагаються звернути на себе увагу будь-яким способом... Не думають про наслідки"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От яким треба бути розтелепою щоб не побачити що хтось йому шнурівкі на взутті розв'язав? Може він їх сам погано зав'язав, а на "фанаток" зкинув)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні