Чому росіяни відкладали втечу з Херсона

0
Чому росіяни відкладали втечу з Херсона
Окупанти затягували виведення своїх військ з Херсона, попри колосальні втрати. Це пов'язують з проміжними виборами у США, пише 24 канал.

У розвідці розповіли, що Владімір Путін хотів дочекатися завершення проміжних виборів у США і лише після цього наказати своїм окупантам тікати.

Російський диктатор не хотів, щоб адміністрація чинного президента США Джо Байдена могла використати ганебну втечу російської армії для передвиборчої кампанії Демократичної партії, яка активно підтримує продовження військової допомоги Україні.

«Мені здається цікавим, що вони почекали до закінчення виборів, щоб оголосити про це рішення, яке, як ми знали протягом деякого часу, вони збиралися зробити. І це свідчить про те, що вони мають реальні проблеми», – заявив раніше глава Білого дому, коментуючи поразку Росії у Херсонській області.

Крім того, російська сторона також могла сподіватися на перемогу республіканців, оскільки їхнє керівництво планувало вимагати від України більшої підзвітності щодо постачання зброї, що могло суттєво ускладнити цей процес.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні