Наступні декілька днів в Україні будуть важкими

0
Наступні декілька днів в Україні будуть важкими
Енергетики попереджають, що наступні декілька днів будуть важкими: наближається похолодання і споживання електроенергії зростатиме, відповідно навантаження на мережі теж, пише 12 канал.

Потрібно з розумінням ставитися до відключень, які будуть впроваджуватися в міру необхідності, а також не полишати звичку економно використовувати електроенергію.

Українцям треба бути готовими до значних перерв в енергопостачанні та мати необхідний запас води, заряджені пристрої та павербанки.

Від вчорашньої атаки постраждали всі регіони України. Найскладніша ситуація на заході Україні, а також у центральному і північно-східних регіонах.

Для стабілізації енергосистеми Укренерго застосувало аварійні графіки відключень. Це дозволило запобігти повному знеструмленню країни, сказав голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні