Стало відомо, чому росія вивозить ракети з Білорусі

0
Стало відомо, чому росія вивозить ракети з Білорусі
Володимир Путін намагається кинути всі сили на схід України, а саме в Донецьку область. На тлі провалів йому потрібен успіх на цьому напрямку, пише УНІАН.

Про розповів військовий експерт Роман Світан. Також він зазначив, що РФ перекидає ракети для С-300 і С-400 не на Донбас, як повідомляли моніторингові групи раніше, а у Ростовську область.

"Перекидання ракет з Білорусі, по-перше, не на Донбас, а в район Ростова, там є аеродром, на якому працюють росіяни в основному по Донбасу... Самі ці ракети - це ППОшні. Дійсно, в районі Донбасу посилюється протиповітряна оборона росіян", - говорить експерт.

Тому, продовжив він, Росія перекидає туди ракети з Білорусі, щоб поповнити ті відсутні елементи ППО, з якими ми вже впоралися протягом декількох місяців.

"Вони, швидше за все, посилять ППО донбаське... Щільність військ дуже велика на Донбасі. Бомбу кидай куди завгодно - обов'язково роту росіян відправиш на той світ", - каже Світан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні