Немає вже тиждень: чому ховається путін

1
Немає вже тиждень: чому ховається путін
Після звільнення Херсону і дипломатичної поразки на саміті G20 Владімір Путін зник і не з'являється на людях. Крім того, він скасував пресконференцію, яку завжди проводив у грудні. Очільнику Кремля нема що сказати російським елітам – саме тому він ховається, пише 24 канал.

Про це розповів політтехнолог Михайло Шейтельман. Але, на його думку, зникнення Путіна не є поки що катастрофічною ситуацією для росіян. Вони здебільшого підтримують Путіна і війну, яку він розпочав в Україні.

Путін очікує
За словами Шейтельмана, навіть більшість росіян пішли на фронт, коли їх мобілізували. А меншість людей – тих, що спроможні думати, втекли.

«Путін сховався, і де він зараз – ми не знаємо. Він не розмовляє навіть зі своїм прессекретарем. Тому що Пєсков очевидно не розуміє, що відповідати на питання журналістів», – вважає політтехнолог.

Він зазначив, що Путін має право на будь-який хід. Наприклад, закритися у власному кабінеті та сказати, що не буде ні з ким розмовляти. Поки що він таке право має і його за це не повалили.

«Путін так себе поводить, тому що не знає, що сказати російській еліті, своєму оточенню, Кремлю. Він очікує подальшого розвитку ситуації», – мовить експерт.

Михайло Шейтельман зауважив, що очільник Кремля може очікувати, раптом Пригожин візьме Бахмут чи на міжнародній арені щось відбудеться, і він зможе щось сказати елітам.

«Він розраховував на перемогу Трампа і трампистів (на виборах у Сенат), але вони програли. Херсон через це довелось віддати. У Путіна поки немає наступного ходу і тому він ховається», – наголосив політолог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ховається бо постійно обсирається!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні