Чоловік впав у шахту ліфта під час відключення світла. ВІДЕО

0
Чоловік впав у шахту ліфта під час відключення світла. ВІДЕО
В столиці правоохоронці врятували чоловіка, який під час аварійного відключення світла впав у шахту ліфта, повідомили в пресслужбі патрульної поліції Києва.

Як стало відомо, інцидент стався в одній з багатоповерхівок на проспекті Миколи Бажана. Вже на місці копи з’ясували, шо чоловік спускався ліфтом в той момент, коли зникло світло. Місцевий мешканець застряг між трітм та четвертим поверхами.

Громадянин вирішив не чекати, а самостійно вибратися. Проте з необережності впав у ліфтову шахту.

“Поліцейські Ігор Максименко та Микола Маховка підтримували з потерпілим розмову до приїзду аварійної служби, які відчинили двері. На дні шахти перебував чоловік, який скаржився на біль у ногах та руці. Охоронці порядку разом з мешканцями будинку обережно витягли громадянина та передали лікарям. Медики шпиталізували 60-річного чоловіка з чисельними травмами”, - розповіли в пресслужбі патрульної поліції Києва.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні