Окупанти заманюють людей на небезпечні території

0
Окупанти заманюють людей на небезпечні території
Збройні Сили крок за кроком звільняють населені пункти, а наш ворог ніяк не заспокоїться та запускає в інформаційний простір неправдиві повідомлення. Голова Миколаївської ОВА наголосив, як стовідсотково для себе переконатись, чи новина є правдивою.

Всього за останній тиждень українська армія деокупувала 179 населених пунктів – це понад 4 500 квадратних кілометрів територій. Зі слів очільника Миколаївщини Віталія Кіма зрозуміло, що ворожа пропаганда вкидає фейки щодо цього та фактично заманює людей у міста та села, де є небезпека.

Хоча наша армія уже звільнила багато міст та сіл, однак чимало населених пунктів перебувають під контролем у росіян. Ворог, наражаючи людей на небезпеку, поширює повідомлення про те, що якесь селище чи містечко може вже бути звільнене. Проте вірити кому завгодно не слід – про деокупацію можуть повідомляти лише Збройні Сили нашої держави або, наприклад, Генштаб чи президент.

Щоб не було ілюзій: поки ЗСУ не підтвердять, що населений пункт звільнений, не можна навіть думати, щоб туди їхати. Працює ІПСО росіян,
– написав Кім.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні