Українців попередили про небезпеку затишшя з боку рф

0
Українців попередили про небезпеку затишшя з боку рф
Росія накопичує сили, в тому числі іранські балістичні ракети, для потужного масованого удару по Україні.

Як зазначив військово-політичний експерт Олександр Коваленко, окупанти в даний час зіштовхуються з проблемами навіть у ракетах С-300, вже виснажуючи запаси Білорусі, пише УНІАН.

Затишшя щодо ракетних ударів в Україні Коваленко назвав "насторожуючим". На його думку, росіянам можуть постачати іранські ракети, в тому числі морським шляхом:

"У теорії, можемо говорити про накопичення боєкомплектів для масованого удару по території України саме цими ракетами".

Коваленко вважає, що росіяни можуть використати ефект несподіванки застосування нового озброєння, щоб у зручний момент завдати максимальної шкоди українській інфраструктурі.

"Використання дронів показало, що будь-яка техніка, яка вперше застосовується, має ефект несподіванки і невивченості. Аналогічно може бути і з іранськими ракетами. У російському командуванні розуміють, що перші пуски будуть куди успішнішими, ніж наступні. Оскільки тоді вже будуть розроблені алгоритми протидії нашій ППО. Тому вони можуть готувати боєкомплект довго, щоб завдати максимальних уражень у перші дні застосування. У цьому небезпека такого ось затишшя", - розповів Коваленко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні