--> Який у вас магічний дар за знаком Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Який у вас магічний дар за знаком Зодіаку

0
Який у вас магічний дар за знаком Зодіаку
Кожна людина з народження наділена певним набором талантів. Головне - вчасно це побачити і почати розвивати. Езотерики вважають, що будь-який з нас володіє магічним даром, варто лише правильно його визначити і грамотно використовувати, пише УНІАН.

Які здібності у Овна, Стрільця і Лева

Овен - природжені лідери, тому їх енергетики вистачає не тільки на себе, але і на всіх оточуючих. Вважається, що саме Овни притягують протилежну стать, немов магніт, їм легко вдається побудувати особисте життя. Овни керують людьми, тому зазвичай стають хорошими керівниками. Крім того, ви можете заряджати камені і мінерали, а також налаштовувати енергію всередині себе.

Стрільці - щасливчики і улюбленці долі, вони наповнені невичерпним оптимізмом, в цьому і полягає їх магічний дар. Вогненні люди заряджають простір навколо себе, можуть лікувати хвороби, втішати стражденних, допомагати нужденним. Ще одна здатність - вміння опинятися в потрібному місці в потрібний час, особливо це стосується незапланованих подорожей.

Леви "харчуються" позитивними емоціями у вигляді захоплених поглядів, ментальних оплесків і нескінченного обожнювання. Астрологи вважають, що домогтися успіху Лев може, тільки якщо за ним буде йти натовп вірних шанувальників. Енергетика абсолютного фанатизму таких людей допомагає Льву досягати бажаних цілей в житті.

Які здібності у Тельця, Діви і Козерога

Земний знак Тільця відрізняється своїм умінням перетворювати казку в реальність. Їх твердого наміру і сильного бажання досить, щоб навколишній світ почав змінюватися на догоду Тельцю. Багато хто думає, що це просто збіг обставин - ні, це ваша внутрішня сила. Додатковий бонус від Всесвіту - відчуття безпеки, яке ви створюєте для близьких вам людей.

Діви вміють структурувати простір навколо себе. Це ходячий органайзер, який може робити сто справ одночасно. Магічна здатність Діви полягає в упорядкуванні всього, чого вони стосуються. У будь-якій ситуації хаосу Діва швидко наведе порядок і організовує всіх навколо. І чим старша людина, тим сильніше проявляється цей дар.

Козероги - чи не найраціональніші представники зодіакального кола. Але це не означає, що надздібностей у них немає, просто вони проявлені в іншому спектрі. Козеріг завжди доводить розпочате до кінця, відрізняється витримкою і терпінням. Ця якість допомагає їм досягати поставлених цілей. Крім того, люди цього знака, найчастіше, розумні не по роках - ними рухає досвід і мудрість.

Які здібності у Близнюків, Водолія і Терезів

Основний магічний дар Близнюків - здібності до комунікацій. Ви можете "заговорити" будь-якої людини, розташувати її до себе і вивудити потрібну інформацію. До речі, дар телепатії теж присутній - зазвичай, ви добре читаєте думки і почуття інших людей. Намагайтеся не втрачати концентрацію і не перемикатися між подіями, інакше втратите надздібність.

Водолії - загадкові і нестабільні люди, зрозуміти яких неможливо. Вони вважають, що людина повинна бути вільна, а будь-який зв'язок - це ланцюги. Їх магічний дар полягає в умінні "читати" людей, як відкриту книгу, саме тому Водолії швидко розчаровуються - загадка цікава, поки вона не розгадана. Езотерики вважають, що при регулярних духовних практиках, Водолії можуть освоїти подорож по астральних світах.

Терези - це синонім слова "баланс". Вони знають, як виглядати добре в будь-якій ситуації, що сказати, щоб згладити гострі кути, як задовольнити бажання кожної людини. Терези не можуть допустити, щоб у світі не зберігався баланс, тому використовують свій магічний дар для врівноваження духовних, матеріальних або фізичних взаємин в колективі (навіть якщо він складається з двох осіб).

Які здібності у Раків, Скорпіонів і Риб

Раки - справжні емпати, вони втягуються в емоції людей на 100%. Саме з них виходять кращі відьми, яким вдається використовувати на практиці майже будь-яку магічну техніку. Нюанс - для того, щоб потенціал Рака був максимальним, йому потрібно бути вдома, без сторонніх людей. Бережіть своє ментальне здоров'я, інакше є ризик отримати душевну травму через перенасичення почуттями оточуючих.

Надздібності Скорпіонів - вміння прораховувати ситуацію на три кроки вперед. Вони завжди точно знають, "що буде, якщо", тому практично ніколи не потрапляють у форс-мажорні обставини. Астрологи впевнені, що Скорпіонам найкраще дається любовна магія і ритуали, де потрібно прибрати перешкоду зі шляху. Представники цього знака отримують своє абсолютно завжди. Якщо не отримують, значить, не дуже хотіли.

Риби дуже чутливі, можуть розмовляти самі з собою. Це не означає, що у них проблеми з психікою, просто представники водного знака тонко відчувають цей світ. Більш того, їм часто сняться віщі сни, за допомогою яких Риби пророкують майбутнє. При бажанні людина, народжена під цим знаком, може лікувати інших людей або спілкуватися з мертвими.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні