Стало відомо, чи виведе путін війська з України у найближчий час

0
Стало відомо, чи виведе путін війська з України у найближчий час
Російська армія зазнає нових невдач на фронті в Україні. На тлі цього, можливо, Владіміру Путіну могло би бути вигідно вивести свої війська з території нашої держави, пише 24 канал.

Про це сказав російський опозиційний політик Геннадій Гудков. Він вважає, що у глави Кремля залишається небагато гарних варіантів щодо того, як вийти із нинішньої ситуації.

Гудков вважає, що ймовірність сценарію, за яким Путін зараз погодиться на умови України, становить 0%. Глава Кремля може піти на якісь умови лише, якщо американці скажуть йому – "все, або тебе твої ж "зливають", або ми тобі пообіцяємо гарантії безпеки в обмін на певні дії".

«Тому – це єдиний спосіб для нього зберегтися, але навіть не владу. Владу він не збереже. Я не вірю в те, що Путін збереже владу, принаймні на якісь довгі періоди», – заявив російський опозиційний політик.

Він уточнив, що під тривалим періодом мається на увазі ще кілька років перебування при владі в Російській Федерації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні