Злата Огнєвіч готується до весілля

1
Злата Огнєвіч готується до весілля
часник другого сезону шоу "Холостячка" Андрій Хветкевич запросив зірку на своє весілля з коханим Феліпе. Церемонія одруження повинна відбутися в Мексиці.

Про це пише Уніан.

За словами Злати, весілля заплановане на травень. Тому у неї ще є час, щоб обрати сукню для такої урочистої події.

"У цьому божевільному світі нас може врятувати кохання. Від емоційної загибелі рятує те, що зігріває всередині. Спражнє. Щире. У кохання немає кордонів", - написала Злата в інста-сторіз.



Андрій Хветкевич здійснив камінг-аут
Учасник другого сезону реаліті "Холостячка" Андрій Хветкевич на проекті боровся за серце Злати Огнєвіч. Йому не вдалося побудувати стосунки зі співачкою, тому він покинув шоу.

Після проекту він зробив камінг-аут. У своїх соцмережах Хветкевич зізнався, що будує стосунки з колумбійцем Феліпе. Пара зустрічалася ще до проекту "Холостячка", проте тоді у них стався кофлікт, через який вони розлучилися. Після повернення Андрія вони помирилися.

Пізніше Хветкевич освідчився своєму коханому. Зараз вони готуються до весілля.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
весілля підарасіф!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні