Рф знову просить переговори: чи можливі вони зараз

0
Рф знову просить переговори: чи можливі вони зараз
На тлі звільнення ЗСУ Херсонщини, речник Путіна Пєсков вкотре заговорив щодо проведення перемовин з Україною, мовляв, "без попередніх умов". Утім, ця заява не має жодного сенсу.

Так, переговори мають якийсь сенс тоді, коли позиції сторін бодай трохи близькі. Таку думку 24 каналу висловив політтехнолог Михайло Шейтельман.

Переговори з Росією не мають сенсу
Водночас Україна розуміє, що Росія не скаже нічого нового за столом переговорів. Країна-агресорка продовжить говорити про те, що буцімто наша держава має віддати території, які окупанти захопили станом на сьогодні.

Натомість позиція України залишається сталою – повне виведення російських військ з нашої території, виплата компенсацій та видача усіх воєнних злочинців.

Про що тут розмовляти? Навіщо потрібні ці переговори?,
– наголосив Шейтельман.

Для окупантів є 2 сценарії
Він зазначив, що російська армія зазнає поразки й лише питання часу, коли вона буде остаточною. Отже, у країни-агресорки є 2 сценарії, а саме:

українські захисники цілеспрямовано та планово вибивають війська окупантів з усіх територій нашої держави;
російські загарбники добровільно виходять з України.
Різниця в чому: якщо вас росіян вибивають з усіх цих територій, то як і з Херсоном – ви нічого натомість не отримаєте,
– пояснив Шейтельман.

Так, якщо Росія відступить зараз, то збереже життя своїх військових. Крім того, ймовірно, з нею почнуть знімати певні санкції. Утім, якщо країна-агресорка спробує "йти до кінця" – цього не буде.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні