Стало відомо, яке місто стане містом диверсій і терактів

0
Стало відомо, яке місто стане містом диверсій і терактів
У Херсоні спокійного життя не буде ще у найближчі кілька місяців, адже в місті діятимуть ворожі ДРГ, які можуть скоювати теракти.

Про це в інтерв’ю ТСН розповів херсонський журналіст Костянтин Риженко.

"Я думаю, що це буде складний місяць для Херсона у плані інфраструктури зруйнованої, і яка руйнуватиметься. По-друге, це буде місто диверсій, місто терактів, тому що дуже багато російських ДРГ залишилися сплячими в місті. Вони наробили величезну кількість схронів. Вони позаймали багато квартир", – повідомив журналіст.

Він також розповів, російські окупанти часто шляхом шантажу завербували в Херсоні багато людей.

"Тобто вони не просто так викрадали родичів людей і в цілому херсонців. Тобто в них там буде багато очей, координаторів просто щонайменше з примусу. Тому що от сидить людина, в неї родич на лівому березі і від неї залежить його життя. І їй або доведеться щось розповідати, або доведеться щось робити для того, щоби якось убезпечити своїх родичів", – пояснив Риженко.

За його оцінками, спокійного життя в Херсоні не буде щонайменше до кінця лютого.

"Херсон буде вкрай складний, поки не пройде зачистка, поки туди не зайдуть сили СБУ, які вміють безпосередньо працювати з проблемним цивільним населенням. А це, напевне, до кінця січня, можливо, навіть лютого, буде постійно таке відбуватися в самому місті. То якісь ДРГ, то якісь вибухи чи ще щось. Спокійного життя там у найближчі кілька місяців можна не очікувати", – прогнозує журналіст.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні