Такий ритуал допоможе швидше знайти собі пару: заборони на 12 листопада

0
Такий ритуал допоможе швидше знайти собі пару: заборони на 12 листопада
Зіновій і Зиновія жили в III столітті, були братом і сестрою. Батьки виховали їх у благочесті, а після смерті залишили все своє майно дітям. Зіновій і Зіновія пожертвували його на благодійність. Господь ще за життя наділив їх чудовим даром - Зіновій міг зцілювати людей, а Зіновія зберегла обітницю дівоцтва, пише УНІАН.

Прикмети 12 листопада
птахи співають сьогодні - зима буде недовгою, а весна - ранньою;
синиці клюють кору дерев - весна буде дощовою і сирою;
з ранку було холодно - чекайте теплої зими;
зустріти в лісі вовка - до біди.

Що сьогодні не можна робити
У цей день православна церква категорично забороняє ображатися, конфліктувати і сумувати. Байдикувати також не рекомендується - наші предки в цей день займалися безліччю домашніх справ.

Що можна робити 12 листопада
Згідно з повір'ям, чоловіки повинні були в цей день сходити на полювання і принести додому зайця. М'ясо готували, а потім всі молоді дівчата його пробували - вважалося, що такий ритуал допоможе дівчині швидше знайти собі гідного чоловіка. Також в цей день люди звертали увагу на поведінку синичок - якщо птах постукає у вікно або залетить в будинок, значить, майбутній рік принесе щастя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні