Дитину знайшли в крові: вітчим побив 12-річну падчерку

0
Дитину знайшли в крові: вітчим побив 12-річну падчерку
У Дніпрі 10 листопада 12-річна дівчинка зателефонувала до поліції та розповіла, що вітчим її побив. Про це повідомляє Дніпро Оперативний, посилаючись на пресслужбу Патрульної поліції Дніпропетровської області.

Патрульні прибули на адресу дівчинки на Донецькому шосе та знайшли її у під'їзді. На дитині була закривавлена ​​футболка. Крім того, у заявниці був розбитий ніс. Патрульним вона розповіла, що її побив вітчим. За її словами, чоловік ударив їй у живіт металевим ціпком, а також бив по обличчю.

Правоохоронці викликали швидку на місце події. Лікарі надали допомогу дитині, не забираючи до лікарні. Патрульні прийшли на адресу проживання дівчинки. Двері у квартиру їм відчинили її мати з вітчимом.

Обидва були п'яні і перебували в неадекватному стані. На запитання правоохоронців відповідали матом. Інспектори викликали слідчих та описали ситуацію співробітникам ювенальної превенції.

Вітчима та матір дівчинки відвезли до відділення поліції.

Раніше ми повідомляли, що у Дніпрі на Універсальній підпалили сміттєві баки

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні