Чи будуть у найближчий час масові ракетні атаки по Україні

0
Чи будуть у найближчий час масові ракетні атаки по Україні
Армія Російської Федерації виснажила свій арсенал, завдаючи масованих ракетних ударів по території України. Ймовірно, Москві потрібні будуть місяці, щоб зібрати необхідну кількість високоточної зброї для нових атак, пише ТСН.

Про це повідомляють в американському Інституті вивчення війни (ISW).

"Російські війська значно виснажили свій арсенал систем високоточної зброї та зазнали значних втрат авіації. Саме тому їм буде важко підтримувати темп своєї кампанії проти української інфраструктури", - йдется у звіті.

Аналітики вважають, що що атакою на українські енергетичні об'єкти президент-диктатор Володимир Путін намагається вислужитися перед російським провоєнним націоналістичним табором, який вимагає ескалації.

Втім, критика на адресу очільника Кремля буде зростати. В ISW зауважують, що це відбуватиметься на тлі зниження темпів кампанії.

"Російські війська, ймовірно, збережуть спроможність завдати шкоди українській критично важливій інфраструктурі та завдати збитків українським цивільним особам взимку, але навряд чи зможуть завдати вирішальної і тривалої шкоди", - наголошують американські фахівці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні