--> ДТП на Львівщині: 23-річний водій влетів у вантажівку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ДТП на Львівщині: 23-річний водій влетів у вантажівку

0
ДТП на Львівщині: 23-річний водій влетів у вантажівку
У четвер, 10 листопада, на трасі «Тернопіль – Львів – Рава-Руська» на Жовківщині 23-річний водій Renault Megane виїхав на зустрічну смугу та врізався у вантажівку. У результаті ДТП постраждали троє людей.

За даними ДСНС та поліції Львівщини, ДТП сталася близько 11:20 на трасі «Тернопіль – Львів – Рава-Руська» поблизу села Лавриків Львівського району. 23-річний житель одного з сіл району не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і здійснив зіткнення з вантажівкою Iveco, якою керував 55-річний житель Жовківщини.

У ДТП постраждали троє людей. Їх з травмами різної тяжкості госпіталізували у лікарню святого Пантелеймона (колишня лікарня швидкої допомоги Львова).

Рятувальники за допомогою спецобладнання деблокували 23-річних водія та пасажирку Renault Megane, яких затисло у деформованому автомобілі. До ліквідації наслідків ДТП залучали 10 рятувальників та дві одиниці спецтехніки.

За фактом аварії поліцейські відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.1 ст.286 ККУ). Винуватцю загрожує обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні