Українцям дали рекомендації на 11 листопада

0
Українцям дали рекомендації на 11 листопада
Транзитний Місяць, проходячи знаком Близнят, з'єднується з Марсом і порушує наявну гармонію з Нептуном. До того ж сонце в цей час проходить руйнівний градус знака Скорпіона, що, на жаль, не додає оптимізму, пише ТСН.

Активних дій у цей період буде вкрай мало – будь-які стосунки люди почнуть з'ясовувати на словах, а від таких – вербальних – баталій користі, як відомо, буває небагато: одна справа завжди вартує сотні слів.

Позитивним аспектом такого стану зірок і планет є те, що протиборчі сторони – навіть у найскладніших і непримиренних ситуаціях – віддадуть перевагу переговорам і відмовляться від подальшої демонстрації сили: це той випадок, коли поганий мир кращий за добру сварку.

Негативний момент такої небесної конфігурації – вірогідність бути ошуканими: не всі сторони конфлікту однаково чесні одне з одним, тож бажано перевіряти ще раз будь-які факти й докази, а також не вірити навіть найобнадійливішим обіцянкам доти, доки вони не будуть підтверджені реальними справами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні