--> На Волинь привезуть тіла загиблих військових | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волинь привезуть тіла загиблих військових

0
На Волинь привезуть тіла загиблих військових
На Волинь прибуває гуманітарна місія «На щиті», яка повертає Героїв, які загинули на війні. Волинян просять гідно їх зустріти.

Зустріч Героїв запланована 10 листопада близько 13:00-14:00. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила Еля Коротинська.

Героїв зустрічатимуть при в'їзді до Луцька. Збір о 13:00 на АЗС «King Oil». Супроводжуватимуть через все місто по маршруту: Рівненська-Волі-Набережна-Ковельська до Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи на вул.Стефаника.

Про дату час та місце поховання кожного Героя повідомлять окремо.

«Прохання до водіїв: коли ви помітили попереду авто поліції з увімкненими проблисковими маячками та колону автомобілів, які під прапорами супроводжують місію «НА ЩИТІ» - пригальмувати, прийняти вправо і зупинитися, аби пропустити жалобний кортеж. Прохання до пішоходів: не перебігати дорогу перед колоною. Просимо гідно зустріти полеглих Героїв і віддати останню шану загиблим: зняти головний убір, покласти праву руку на серце, або опуститись на одне коліно», - йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні