Чоловіки з якими іменами є дуже жадібними

1
Чоловіки з якими іменами є дуже жадібними
Існують чоловічі імена, про володарів яких ходить слава найбільш "заощадливих". Про це повідомляє "Апостроф".

Андрій
Представники цього імені не економні в матеріальних речах, однак проявляють жадібність до таких речей як час та особистий простір. Вони дуже дорожать часом, своїми сокровенними думками та почуттями. Андрії можуть відкрити душу, тільки якщо покажете, що вам можна довіряти на всі 100%.

Олексій
Це справжні матеріалісти, які завжди шукають способи примножити свої статки. Вони люблять провести час у приємній компанії, особливо жіночій, але приготуйтеся мати під рукою гаманець. Навряд чи Олексій захоче за вас розрахуватися. При цьому себе радо тішать приємними речами, та на друзів і дівчат не розщедряться. Вони вважають, що важко зароблені гроші мають йти виключно на їхні потреби.

Григорій
Такі чоловіки нічим не люблять ділитися, особливо грошима. При цьому завжди думають про свою вигоду. Примітно, що Григорії вимагатимуть від своїх обраниць постійної уваги, неймовірно ревниві. На їхню думку, ті, кого вони обрали, мають віддавати себе цілком і повністю їм. Якщо не вдасться по-хорошому, то застосують маніпуляції, але свого досягнуть.

Ігор
Володарі такого імені теж ніколи ні з ким добровільно не діляться, а завжди шукають способи заощадити. Над придбанням речей будуть думати дуже довго. Власники цього імені не просто заощадливі, а цілі скнари й егоїсти. Вони прагнуть розкішного способу життя і їм байдуже, як живуть рідні та близькі.

Павло
Чоловіки з таким іменем дуже амбітні та навіть одержимі статусом, прагнучи весь час бути у центрі уваги. Павло гордий та зарозумілий, любить хизуватися багатством. Він яскраво одягається, купує розкішну машину і загалом створює ореол достатку, тоді як насправді - скнара.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як таку ахінею можна писати?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні