Рф перекидає до Білорусі все більше військової техніки

0
Рф перекидає до Білорусі все більше військової техніки
На даний момент телеграм-канал «Live. Сообщество железнодорожников Беларуси» фіксує станції навантаження та відправлення військових ешелонів, що прибувають з 14 жовтня 2022 року з РФ до Республіки Білорусь виключно з Центрального федерального округу та Приволзького федерального округу: Селятино (Московська Ж/Д), Щолково (Московська Ж/Д ), Нара (Московська Ж/Д) та Ілліно (Горківська Ж/Д).

«Так, наприклад, 24 жовтня 2022 року зі станції Селятино (Московська залізниця) на станцію Полонка (Барановичське відділення Білоруської залізниці) було відправлено військовий ешелон №941 із зануреною на платформи гусеничною та колісною військовою технікою у кількості 25 одиниць. Військовий ешелон прибув на станцію призначення 26 жовтня 2022 року.

Відправником вантажу є Федеральна казенна установа «Об'єднане стратегічне командування Західного військового округу».

Маршрут проходження ВЕШ на станцію Полонка: Селятино (РЖД) - Вязьма (РЖД) - Смоленськ-Сорт. (РЗ) - Червоне (РЗ) - Осинівка (БЗ) - Орша-Центральна (БЗ) - Борисов (БЗ) - Шабани (БЗ) - Помислище (БЗ) - Негорілий-стик. (БЗЗ) - Барановичі-Цент. (БелЖД) - Полонка (БелЖД).
Протяжність маршруту – 908 км.

Так, цей військовий ешелон (№941) прямував не через станцію Мінськ-Сортувальний, а через обхід міста Мінська за маршрутом: Колодищі - Шабани - колійний пост Асіївка - Колядичі - Помислище і далі на станцію Полонка (даний район під час прямування військових ешелонів) кишить «силовиками», - йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні