--> Де кадиров тримає основну частину своїх бійців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Де кадиров тримає основну частину своїх бійців

0
Де кадиров тримає основну частину своїх бійців
Очільник Чечні Рамзан Кадиров тримає основну частину бійців при собі заради своєї особистої безпеки. Про це в ефірі телеканалу «Еспресо» заявив син колишнього президента Ічкерії Аслана Масхадова Анзор Масхадов.

«Кадиров свої боєздатні частини, які тренували в таборах, тримає при собі. В боях за Бучу, Гостомель, Маріуполь використовували звичайну піхоту, яка була, в основному, загородзагонами. І там величезні жертви. Кадиров тримає основну частину бійців при собі заради своєї особистої безпеки», – розповів він.

На думку Анзора Масхадова, мобілізація в Чечні продовжиться, що несе певні ризики для режиму Кадирова у регіоні.

«Він (Кадиров – «Главком») буде під тиском мобілізації посилати молодь, яка дійсно не знає, за що йде – «гарматне м'ясо». «Могілізація» буде продовжена – буде ще гірше, бо вони хочуть за будь-яку ціну досягти перемоги в Україні», – зазначив політик.

Водночас Масхадов висловив переконання, що Росія ніколи не переможе Україну. Він також наголосив, що чеченці вважають Кадирова зрадником свого народу.

«Недавно ця маріонетка Путіна, Кадиров, заявив, що потрібно зібрати 300-400 тис. чеченців. В очах народу – це принизливо. Як може нормальний патріот свого народу стати поруч з вбивцями цього народу. Ці люди є зрадниками свого народу. Я впевнений, що скоро йому доведеться відповісти за свої слова і за все інше», – підсумував він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні