Астролог спрогнозував смертельні удари по українських містах

1
Астролог спрогнозував смертельні удари по українських містах
Астролог Яна Езотеричка назвала низку українських міст, які найближчим часом можуть дуже постраждати через російські атаки, пише УНІАН.

Експерт розповіла, що над Черкасами, Києвом, Дніпром, Кривим Рогом, Запоріжжям, Павлоградом, Харковом, Херсоном, Миколаєвом, Львовом, Вінницею та Одесою нависла серйозна небезпека.

За її словами, починаючи з 8 листопада, ситуація в цих містах значно погіршиться. У Києві можуть бути смертельні "прильоти", а в Херсоні і зовсім буде справжня "м'ясорубка". В інших містах ситуація буде не менш складною, окупанти бомбитимуть їх і вдень, і вночі.

"Цього тижня можуть бути смертельні удари по Києву. Може бути заморозка війни, може трохи посилитися. Позбавлення води і світла можуть продовжуватися. Хоча, місто готове до важких подій, які можуть статися", - сказала Езотеричка на своєму YouTube-каналі.

Також експерт закликала українців покинути ці міста, бо там може бути велике горе.

"В Одесі може бути горе. Варто бути обережним поруч з міськими будівлями влади. Там перебувати категорично не можна", - додала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як - можна таку муйню писати?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні