--> В Україні знайшли секретні документи рф: про що у них йдеться | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні знайшли секретні документи рф: про що у них йдеться

0
В Україні знайшли секретні документи рф: про що у них йдеться
Російські окупанти, тікаючи з Ізюму, забули папку з секретними документами. У них йдеться про те, як повинно було проходити "впровадження" російської освіти в Харківській області, повідомили у Офісі Генпрокурора України.

Правоохоронці вилучили "матеріали до наради з питань підтримки та розвитку систем освіти Харківської області". При цьому одним з кураторів було "Міністерство освіти РФ".

Згідно з планами окупантів, українським школярам повинні були видавати атестати РФ про закінчення 11 класів на базі Бєлгородської області.

Крім того, в регіон повинні були завезти російських вчителів, зокрема "істориків та літераторів" для введення "патріотичного виховання".

При цьому українські школярі повинні були орієнтуватися тільки на вузи в Білгородській області.

Також планувалися "оздоровчі" поїздки для дітей з метою пропаганди. Так, кілька "особливо відзначившихся" школярів повинні були відправити в табір в тимчасово окупованому Криму, а учнів 7-9 класів - в Білгород.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні