Затримали волинянина який під час війни запускав феєрверки

0
Затримали волинянина який під час війни запускав феєрверки
У Ковелі 35-річний чоловік попри заборону використання піротехнічні засоби запускав феєрверки – на нього склали адмінпротокол.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Інцидент трапився ввечері, 5 листопада, у Ковелі. Відео з феєрверками у соціальних мережах розповсюдили місцеві жителі.

Поліцейські встановили правопорушника. Ним виявився 35-річний місцевий житель. Нехтуючи воєнним станом та заборону використання піротехнічних виробів, чоловік на вихідні вирішив запустити салют.

На волинянина правоохоронці склали адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 195-6 (Порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Вони будуть скеровані до Ковельського міськрайонного суду для прийняття рішення згідно із законом.

«На фото той, хто, нехтуючи воєнним станом, розумінням і просто здоровим глуздом вирішив на вихідні запустити салют», – додали на фейсбук-сторінці Ковельського райуправління поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні