Війна з росією закінчиться до кінця року: умова

0
Війна з росією закінчиться до кінця року: умова
Український контрнаступ сповільнилося у зв'язку зі збільшенням числа військ окупантів за рахунок частково мобілізованих, яких треба "перемелювати", пеше УНІАН.

Як розповів у бесіді з Юлією Латиніною військовий експерт Роман Світан, основний фактор затримки просування ЗСУ - недостатня поставка західного озброєння, в тому числі броні і артилерії.

На думку Світана, навряд чи контрудар ЗСУ відбудеться на півдні:

"У будь-якої армії, коли вона "застигає", є один резерв для наступу, які можуть виконати один "кидок" на якомусь напрямку. Це може бути Херсон, але Херсон навряд чи: може бути кидок або на Мелітополь, або на Волноваху, або прорив в районі Сватового і Кремінної".

Водночас поставки авіації могли б закінчити війну до кінця року.

"Ми виженемо російські війська з усієї окупованої частини України. Спочатку ракетами покладемо всю протиракетну, протиповітряну оборону, включаючи Крим. Ми працюватиме по глибинній території - по "місцях прийняття рішень": командних пунктах, логістичних ланцюжках. Авіація відпрацює цю смугу і за два тижні там просто не буде жодного складу... Той, хто не дає нам авіацію, і стримує наш наступ", - вважає експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні