Військовий розповів, чи буде навесні новий наступ рф на Україну

0
Військовий розповів, чи буде навесні новий наступ рф на Україну
Росія може використати зимовий період для підготовки мобілізованих. Однак закрити потребу в живій силі вони можуть, а ось у техніці – ні, пише 24 канал.

Таку думку висловив військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник запасу Роман Світан.

Росіяни можуть підготувати стрілецькі ротиСвітан розповів, що 2 – 3 місяці достатньо для того, аби більш-менш підготувати стрілецькі роти. Однак у Росії величезні проблеми з технікою. Жива сила проти заліза – це програшний варіант.

«Росіяни мобілізували приблизно 200 тисяч осіб, але досі більша частина цих людей не готові виконувати бойові завдання. Тому вони можуть висунути їх на передову, аби пришвидшити ротаційні моменти, але технікою підкріпити це не можуть. Нині виходячи на передову, росіяни потрапляють під наш вогонь, гинуть і відходять», – зазначив військовий експерт.

Він додав, що ця «карусель» набирає обертів, і зараз 1,5 батальйони росіян у день іде «на концерт до Кобзона».

Для того, аби перемолоти весь російський мобілізаційний ресурс, нам слід ліквідовувати 1000 – 1500 людей у день.

Льотчик-інструктор продовжив, що загрози наступу з Півночі не буде як мінімум до весни. Росіянам треба укріпляти фронт на Півдні, протяжність якого 1000 кілометрів, від Запоріжжя до Сватового. Вони там бояться прориву ЗСУ.

«До весни вони цим точно займатимуться, ні на що інше росіяни точно не відвернуться. Будь-яке зняття військ чи непідкріплення їх на Півдні, залишить цей напрямок фронту для росіян у небоєздатному стані. ЗСУ неодмінно цим скористаються», – зауважив полковник запасу
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні