Рф створює нові збройні формування біля українського кордону

1
Рф створює нові збройні формування біля українського кордону
Російська приватна військова компанія "Вагнер", власником якої є наближений до президента РФ Володимира Путіна олігарх Євген Пригожин, оголосила про створення нових формувань.

Неподалік українського кордону в Курській і Бєлгородській областях ПВК формуватиме центри "підготовки та управління народним ополченням". Про це у соцмережі VK повідомила пресслужба Пригожина, передає Gazeta. ua.

Це "ополчення" має складатися з жителів прикордонних областей. За словами Пригожина, залучати до забезпечення формувань потрібно місцевий бізнес.

"Якщо ти власник невеликого заводу, на якому працює 100 осіб, і з них 50 – статевозрілі самці, то 25% повинні нести службу в окопах, а 75% продовжувати свою трудову діяльність. І так по колу - один тиждень в окопах, три – вдома і на виробництві", ‒ пояснив російський олігарх.

Підприємства, які надаватимуть добровольців, він запропонував відзначати високими державними нагородами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в той час "статевозрілі самиці" будуть з кадирівцями.. (ну ви всі зрозуміли)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні