--> Як Іран використає проти росії постачання зброї | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як Іран використає проти росії постачання зброї

0
Як Іран використає проти росії постачання зброї
Іран має намір чіткіше визначити двосторонні відносини в галузі безпеки з Росією, в яких вони будуть рівноправними партнерами.

Іран почав використовувати залежність Росії від постачання «дронів-камікадзе» в обмін на допомогу в реалізації ядерної програми. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Росія закуповує системи озброєнь іранського виробництва на розв'язання проблеми виснаження свого арсеналу високоточних боєприпасів.

Аналітики кажуть, що Іран, ймовірно, вже використовує залежність Росії від цих систем озброєнь іранського виробництва для того, щоб звернутися до Росії з проханням допомогти в реалізації своєї ядерної програми.

«Прохання про допомогу в ядерній сфері та визнання постачання безпілотників – обидва є показниками того, що офіційні особи Ірану, ймовірно, мають намір чіткіше визначити двосторонні відносини в галузі безпеки з Росією, в яких вони будуть рівноправними партнерами», – йдеться у звіті ISW.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні