--> Стало відомо, жінки з якими іменами розбивають чоловікам серця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, жінки з якими іменами розбивають чоловікам серця

0
Стало відомо, жінки з якими іменами розбивають чоловікам серця
В принципі, всі жіночі імена хороші. Але деякі з них легко можуть пробуджувати в чоловіках бажання і зводити їх з розуму, пише Главред.

Вікторія. Недарма це ім'я з латині перекладається як"перемога". У ньому приховані неймовірна міць і сила. Вика дуже легкі в спілкуванні і дуже люблять життя у всіх її проявах. Також доброзичливі і при цьому ранимі/емоційні. Чоловіки дуже поважають вік - в першу чергу за щирість. Але цікаво, що навіть пірнувши з головою в любов, Вікторії завжди відстоюють свою незалежність. Ну і, врешті-решт, Вікі дуже непередбачувані в справах. І деяких чоловіків це і приваблює.

Олена. З грецької це перекладається як" сяюча "або"світла". Його власниця легко домагається і розбиває серця чоловіків. Особливо, якщо такі Олени народжені під заступництва Близнюків. У Ленах чоловіків приваблюють щирість і прямолінійність. Олени - зазвичай дуже милі і безпосередні. І вони завжди готові вислухати співрозмовника, а також виявляють щире співчуття.

Анастасія. З грецької - "та, яка повертає до життя". Деякі навіть переконані, що у Настя в роду завжди є відьми. Інакше складно пояснити, звідки у них ті самі любовні чари. Крім того, власниці цього імені легко притягують чоловіків ‒ як ніби магнітом. І Настя, природно, знають про свої чари і регулярно панують над хлопцями. При цьому, далеко не всі Насті з них гидоти і стерви. В основній своїй масі Анастасії дуже впевнені в собі. І, як правильно відчайдушно кокетують - адже хочуть вийти заміж один раз і назавжди.

Лілія. Жінки з таким ім'ям зазвичай асоціюються у чоловіків з ніжністю. Але вони і при цьому можуть дати нормально "фам-фаталізму". Лілі мають всі шанси все-таки добре вийти заміж. А потім якісно маніпулювати своїм дружиною. Як правило, такі жінки цілком здатні змусити чоловіка виконувати будь-яке їхнє бажання.

Ксенія. Ксенії дуже влюбливі. Ну це і вкрай подобається чоловікам. Ці жінки - чарівні і товариські. З ними можна спілкуватися цілими днями. І теми для розмов, так само як і любов, в них не вичерпуються.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні