У прикордонній області пролунали вибухи: почалася пожежа

0
У прикордонній області пролунали вибухи: почалася пожежа
Російські окупанти ввечері 3 листопада вчергове обстріляли три громади Сумської області, де під ворожий вогонь потрапили ферма, будинок та ангар, повідомив очільник Сумської ОВА Дмитро Живицький.

Так, від вечора 3 листопада росіяни обстріляли зі стрілецької зброї прикордонне село в Шалигинській громаді. Було 10 кулеметних черг. Тут без жертв та руйнувань, зазначив Живицький.

Також у Шалигинській громаді росіяни пошкодили місцеву ферму. Вогонь вели із реактивних систем залпового вогню. Загорілися тюки з соломою. Люди змогли самотужки загасити пожежу.

У Середино-Будській громаді окупанти пошкодили приватний будинок. Снаряд пробив дах і застряг у підлозі. Не розірвався. На місці сьогодні працюватимуть піротехніки, повідомив очільник ОВА та додав, що в Есманьській громаді внаслідок обстрілу пошкоджений ангар місцевого фермера.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні