У Генштабі розповіли, скільки часу треба Білорусі для підготовки до нападу

0
У Генштабі розповіли, скільки часу треба Білорусі для підготовки до нападу
Для підготовки ударних угрупувань у Білорусі необхідно 2-3 місяці — Генштаб, пише Суспільне Волинь.

Як заявив заступник начальника головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов, своїми діями у Білорусі РФ намагається відвернути увагу України та змусити відтягнути українські війська зі сходу та півдня на північ.

За словами Громова, до Білорусі Росія перекидає в основному мобілізованих.

"Для цього ударного угруповання необхідно провести підготовку військовослужбовців. Протягом найближчих тижнів це не очікується. Ми вважаємо, це може бути не раніше ніж через 2-3 місяці", — зазначив спікер Генштабу.

Він додав, що РФ перекидає здебільшого підрозділи першої танкової армії та другої мотострілецької дивізії, що розміщуються на основних військових полігонах Білорусі. Продовж жовтня переміщено близько 1,5 тисячі залізничних платформ з озброєнням і військовою технікою. До 200 пасажирських вагонів, понад 100 вантажних вагонів з військовим майном.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні