Данилко відверто розповів як з мамою потерпав від ударів п'яного батька

0
Данилко відверто розповів як з мамою потерпав від ударів п'яного батька
Український співак Андрій Данилко відверто розповів, що в дитинстві потерпав через агресію свого покійного батька. Йому неодноразово доводилося викликати поліцію, оскільки тато виміщував злість на матері, будучи в стані алкогольного сп'яніння.

Про це виконавець розповів в інтерв'ю російській журналістці Катерині Гордєєвій на YouTube. Варто зауважити, що зла артист на покійного батька не тримає.

Андрій Далилко пригадав, що в підлітковому віці заїкався, через що з подругою пішов до полтавської бабки. Та йому пояснила, що причина заїкання криється в рідній людині, яка його налякала.

"Вона сказала таку фразу, яку я зрозумів через років 20: "В тебе переляк через людину, якої на цьому світі вже немає". Я потім зрозумів, що це про батька", – сказав артист.

У дитинстві Андрій Данилко боявся стуку в вікно, адже для нього він віщував скандал між п'яним батьком та мамою Світланою.

"Тато влаштовував вечірні концерти після опівночі випивший. Я завжди боявся цього звуку в вікно. Означає – тато. "Світлано, давай побесідуємо". Ось це слово – "побесідуємо" – я розумів, що зараз мені ще хвилину полежати, а потім я підривався з розкладного ліжка, діставав табурет і біг до таксофона, 02, приїжджайте", – згадав співак.

Батько, за словами Данилка, переважно піднімав руку тільки на матір, хоч одного разу вдарив і сина. Після цього в дитини він багато разів просив пробачення.

На тата виконавець зла не тримає, адже навіть не замислювався над тим, щоб ображатися.

"У мене навіть питання таке не стояло. Це було і було. Я не суддею був, і в мене не було на нього якоїсь образи. У мене, мабуть, тому і не склалася сім'я, бо в мене не було прикладу", – припустив артист.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні