Астролог попередив українців про найнебезпечніший період війни

0
Астролог попередив українців про найнебезпечніший період війни
Астролог Ольга Медвецька склала прогноз для України на поточний тиждень та з'ясувала, яка небезпека нависла над нашою країною, пише УНІАН.

"Чим ближче до кінця тижня, тим більше буде розмов і погроз про ядерку, як це було в серпні з приводу ЗАЕС. І тоді, і зараз була астрологічна небезпека катастрофи за участю радіації. Проте того разу обійшлося, сподіваємося, що і цього разу цю межу не буде перетнуто і вплив опозиції Урану до Сонця обмежиться лише масуванням цієї теми, спекулюванням на ній", - написала Медвецька.

Вона додала, що на такий перебіг подій дає надію те, що у названій зв’язці фігурує також напружений Меркурій, який дає високу вірогідність саме балаканини з цього приводу.

"Проте мушу зазначити, що цей же аспект дає і небезпеку з повітря. Досі, і ми це і так бачимо. Проте можуть бути використані і інші точніші засоби ураження, яких ми не очікуємо, або які раніше не використовувалися", - додала експерт.

Вона уточнила, що зараз триває найнебезпечніший період війни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні