Росіянин замість весільної подорожі поїхав воювати в Україну і помер

0
Росіянин замість весільної подорожі поїхав воювати в Україну і помер
Чоловік хотів помститись за вітчима, якого у травні ліквідували в Україні.

У Волгограді поховали ліквідованого в Україні 28-річного окупанта Євгенія Орлова. Загарбник добровільно погодився вбивати українців після того, як ЗСУ ліквідували на війні його вітчима.

Про це пишуть волгоградські засоби масової пропаганди.

28-річного окупанта поховали у Волгограді 1 листопада. Загарбник після того, як на війні проти України у травні ліквідували його вітчима, добровільно пішов до військкомату та попросив його відправити вбивати українців. Вітчим окупанта служив у терористичному угрупуванні так званої "народної міліції ДНР". Йому був 41 рік.

У некролозі окупанта йдеться, що в червні загарбник одружився, проте він відмовився від весільної подорожі та захотів поїхати на війну після смерті свого вітчима, оскільки той нібито виховував окупанта, "як свого рідного сина".

На війну загарбник добровільно поїхав у вересні, а вже 24 жовтня його ліквідували. Прах окупанта поховають в одній могилі із його вітчимом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні