--> Українців попередили про нову велику загрозу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українців попередили про нову велику загрозу

0
Українців попередили про нову велику загрозу
Країна-терористка росія планує доставити іранські балістичні ракети до північних кордонів, проти яких Україна не має ефективного захисту, пише ТСН.

Про це повідомив речника Повітряних сил Юрій Ігнат 1 листопада.

«Ми будемо вживати всіх засобів захисту від цих ракет. Імовірно вони будуть доставлені на північ від України, звідки вони можуть запускатись так, щоб загрожувати всій Україні. 300 км одна ракета, інша ракета - 700 км по дальності. Це балістичні ракети. Проти цих ракет ми не маємо ефективного захисту. Збивати їх теоретично можна, але фактично це дуже важко зробити тими засобами, які ми маємо на озброєнні», - сказав він.

Речник Повітряних сил пояснив, що для України балістичні ракети несуть велику загрозу, оскільки у Повітряних силах є засоби протиповітряної оборони, а не протиракетної оборони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні