Рф передадуть майже тисячу балістичних ракет для війни з Україною

0
Рф передадуть майже тисячу балістичних ракет для війни з Україною
Іран передасть Росії близько тисячі додаткових одиниць зброї, серед яких ракети та дрони. Про це повідомляє CNN з посиланням на представника однієї з західних країн, пише ТСН.

Так, зазначається, що йдеться про балістичні ракети малого радіусу дії "земля-земля" та ударні безпілотники, які Росія використовує у війні проти України.

"Поставка уважно відстежується, оскільки це буде перший випадок, коли Іран надсилатиме до Росії передові високоточні керовані ракети, що може дати Кремлю значний поштовх на полі бою", - йдеться у повідомленні.

У виданні додають, що ця нова очікувана поставка ознаменує значне збільшення підтримки Іраном військових зусиль Росії. Хоча точні терміни, коли вантаж прибуде до Росії, невідомі, офіційні особи вважають, що зброю точно буде доставлено до кінця року.

За словами офіційних осіб, остання партія зброї з Ірану до РФ включала близько 450 безпілотників, які росіяни вже використали для ударів по Україні. Минулого тижня українські чиновники заявили, що збили понад 300 іранських безпілотників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні