На приватній вечірці застрелили відомого репера. ФОТО

0
На приватній вечірці застрелили відомого репера. ФОТО
Американського репера Takeoff із хіп-хоп-тріо Migos застрелили у ніч із понеділка на вівторок під час приватної вечірки у центрі Х’юстона, штат Техас, пише Телеграф.

Йому було лише 28.

Інцидент стався на закритій вечірці на честь дня народження Джаза Принца, сина співака Джеймса Принца. Після завершення вечірки між Takeoff та одним із гостей почалася сварка, яка закінчилася перестрілкою та смертю Takeoff.

Новини про смерть репера спочатку поширювалися у Твіттері: кілька очевидців почали публікувати фото та відео чоловіка, схожого на Takeoff, і лежачого на підлозі у боулінг-клубі 810 Billiards & Bowling Houston. Поруч із ним помітили Quavo – ще одного учасника Migos.

Takeoff був учасником хіп-хоп тріо Migos, до складу групи також входили Quavo – дядько репера та Offset – його двоюрідний брат. У 2016 році гурт зайняв перше місце в чарті Billboard з піснею Bad and Boujee.

У 2017 році Migos записали хіт зі співачкою Кеті Перрі — Bon Appétit. Кліп на пісню на момент публікації вже зібрав понад 1,2 мільярда переглядів та 7,5 мільйонів вподобайок на YouTube.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні