Росіяни розстріляли автомобіль з чоловіками та скинули його з мосту

0
Росіяни розстріляли автомобіль з чоловіками та скинули його з мосту
Сьогодні на кладовищі в Ізюмі вилучено останки трьох загиблих цивільних чоловіків, яких розстріляли в машині російські окупанти, повідомляє поліція Харківської області.

Зазначається, що колона російських окупантів 7 березня зайшла в Ізюм і розстріляла авто з цивільними, яке їхало їм назустріч. Троє чоловіків - батько з сином та їх знайомий - загинули.

«Сьогодні на кладовищі в місті Ізюмі поліцейські вилучили останки загиблих. Наймолодшому 24 лютого – у день повномасштабного вторгнення росії в Україну - виповнилося 20 років. Його батькові – 46, їх знайомому – 56», - йдеться у повідомленні поліції.

За розповіддю місцевих, розстріляне авто декілька днів стояло на вулиці, потім окупанти відтягнули його танком і скинули з мосту. Пізніше останки загиблих були поховані на місцевому кладовищі близькими друзями.

«На місці розстрілу автомобіля Форд Транзит, на березі невеликої річки, куди впала автівка, а також на місці поховання працювали вибухотехніки, слідчо-оперативна група, криміналісти, експерти. Черговий злочин росіян ретельно задокументований», - повідомили в поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за порушення законів та звичаїв війни. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні