Чому путін відчайдушно хоче перемир'я з Україною

0
Чому путін відчайдушно хоче перемир'я з Україною
Російський диктатор Путін всілякими способами намагається досягнути перемир'я, щоб припинити бойові дії. Він розуміє, що зараз ситуація розгортається геть не на його користь, пише 24 канал.

Про це розповів російський опозиційний публіцист Андрій Піонтковський. За його словами, з часом Кремль вкидає все жалюгідніші заклики до перемир'я.

Він згадав нещодавню заяву прессекретаря Путіна Дмитра Пєскова, який в черговий раз закликав США повернутися до переговорів з Росією. Той говорив, що потрібно всього лиш «зрозуміти стурбованості Кремля», сформульовані в грудні 2021 року, але не обов'язково все виконувати. Тоді Росія вимагала, щоб НАТО повернулося до кордонів 1997 року.

Як наголошує Піонтковський, зараз Путін усілякими способами намагається досягнути перемир'я, щоб заморозити ситуацію. Йому потрібно якось припинити наступ ЗСУ та потік зброї до України.

«Зараз він відчайдушно хоче перемир'я та припинення вогню, щоб зберегти собі життя. Йому потрібно зупинити наступ української армії, припинити постачання зброї», – зазначив Піонтковський.

Паралельно Росія завдає ракетних ударів по енергетичній системі України, щоб змусити політичне керівництво піти на переговори. Однак це лише збільшує ненависть до російських окупантів.

Піонтковський наголошує, Україна «побила» карту Путіна щодо знищення енергосистеми. Крім того, такі удари збільшують рішучість в міжнародних партнерів щодо надання зброї. Він навіть натякає, що у найближчі кілька тижнів можуть бути хороші новини щодо ракет ATACMS на HIMARS на 300 кілометрів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні