--> Коли на Волині випаде сніг | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коли на Волині випаде сніг

0
Коли на Волині випаде сніг
Народний синоптик Стас Щедрін розповів, якою в Україні буде погода в листопаді. Так, за його словами, останній місяць цьогорічної осені буде переважно холодним, пише ТСН.

«Орієнтовно від 1 до 6 листопада в більшості областей ще переважатиме відносно теплий характер погоди та іноді місцями покапуватимуть невеликі дощі. А а от вже від 7-9 числа та аж всю другу декаду листопада є велика ймовірність, що всю країну, за винятком півдня, накриє відчутне похолодання. Подекуди навіть до мінусів у денний період», - прогнозує Щедрін.

Більше того, він додає, що в Україні, зокрема і на Волині окрім півдня, у другій декаді листопада очікується сніг.

«Усюди, окрім півдня, може притрусити снігом. Також і третя декада листопада вже не радуватиме теплом, а навпаки, похолодає ще сильніше, але опадів повинно поменшати», - говорить народний синоптик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні