Українців попередили про переломну подію 1 листопада

0
Українців попередили про переломну подію 1 листопада
Відома астрологиня Олександра Івашина стверджує, що 1 листопада о 13:00 за Києвом буде серединна точка між сонячним і місячним затемненнями, пише УНІАН.

«Основна інформація дня: непередбачуваність подій (в будь – якому варіанті і для кого як - і кращому, і гіршому), спонтанність у волевиявленні і вчинках, яка згодом може зіграти доленосну роль, а може, буде значущою тут і зараз. Серединна точка - це порушення планів. Звичайно, мова не йде про миттєві життєві ситуації. Тут більш серйозні моменти зачіпаються, особливо щодо загальної трансформаційної картини періоду затемнень», - повідомила Івашина.

Астролог попереджає, що заздалегідь сплановані справи можуть бути скасовані або реалізовані не так, як хотілося б. Не варто сильно про це переживати, так як від вас це не залежить.

Також Олександра Івашина уточнила, що в цей день відмінно підійде для осмислення деяких питань, які давно хвилюють. Також можна проаналізувати своє життя, провести «роботу над помилками», виправити якісь не дуже хороші вчинки і так далі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні