Сьогодні злі духи турбують коней: що заборонено робити 1 листопада

0
Сьогодні злі духи турбують коней: що заборонено робити 1 листопада
Святий Пророк Іоіль жив за 800 років до Різдва Христового. Про його життя відомо мало, але, згідно з переказами, він пророкував про запустіння Єрусалиму, говорив про те, що Господь дасть сили кожному віруючому, пише УНІАН.

Жив в Юдеї, багатьом людям говорив про силу Божу, звертав в християнство. Йоіль був першим біблійним пророком, який залишив після себе книгу записів.

Прикмети 1 листопада
дощ на Іванов день - морозів найближчим часом не буде;
випав сніг 1 листопада - гряде похолодання;
скільки ворон недалеко від житла - стільки буде поганих днів;
скільки в небі лелек - стільки буде теплих днів.

Що сьогодні не можна робити
1 листопада категорично заборонено відмовляти людям у допомозі, в тому числі, матеріальній. Не можна залишати відкритими вікна і двері в будинку, якщо сушите одяг на вулиці, заносите його додому. Уникайте сварок і образ, а також не займайтеся домашніми справами.

Що можна робити 1 листопада
У цей день наші предки доглядали за кіньми, знімаючи вузди і даючи їм відпочити. Слов'яни різали курей і готували з них частування. Сільські жителі вірили, що 1 листопада злі духи турбують коней, тому потрібно залишити в стайні шматок житнього хліба і горщик каші з медом, щоб задобрити сутність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні