5 найнебезпечніших днів листопада

0
5 найнебезпечніших днів листопада
Езотерикам добре відомий вплив Місяця на долю людини і її плани. Місячний календар підказує людям вдалі дні для різних справ і попереджає про небезпеку. Деякі дні місячного циклу несуть небезпеку для людей, підвищують ризик захворювань, різних конфліктів і інших неприємностей. На ці дати краще не планувати нічого важливого, пише Уніан.

8 листопада - повний місяць в знаку Тельця
Повний місяць - це завжди непроста і сповнена протиріч подія. Повний місяць 8 листопада пройде в знаку Тельця, який відомий своєю впертістю і жадібністю. У цей день відносини між людьми погіршаться, пропаде взаєморозуміння і співчуття. Багато людей стануть впертими і черствими до чужих проблем. Можливе неадекватне сприйняття фінансових витрат, тому краще не призначати на цей день великі покупки.

16 листопада – спадний місяць у знаку Лева
Це день, коли людям варто менше говорити і більше думати, щоб не сказати чогось зайвого і образливого. 16 листопада варто частіше задумувати про почуття інших людей і про те, чи варто вам давати непрохані поради. Ви можете дізнатися неприємну правду про близьких. Ця дата чітко пояснить, хто ваш справжній друг, а хто говорить гидоту про вас за спиною.

21 листопада – спадний місяць у знаку Скорпіона
Це останній день перед молодиком, який наближає до фіналу місячний цикл. Цей день може викликати у людей безпричинні переживання і тривогу. Езотерики рекомендують в цей день відганяти від себе тривожні думки і зайнятися справами, які приносять вам задоволення. У цей день варто звести до мінімуму спілкування з оточуючими, оскільки люди можуть використовувати вас в корисливих цілях.

25 листопада - зростаючий місяць у знаку Стрільця
Перша місячна доба "запрограмує" весь місяць, тому ця дата дуже відповідальна. Від того, як ви проведете 23 листопада, залежить весь наступний місяць. Тому важливо провести цю дату в гарному настрої і доброму здоров'ї, інакше будете хворіти і сумувати цілий місяць. Не дуже вдалий день для проведення ділових зустрічей і побачень. Якщо щось піде не так, то в майбутньому можливі проблеми в любові і роботі.

30 листопада - зростаючий місяць у знаку Водолія
У цей день кожне сказане слово матиме наслідки, тому потрібно добре думати над сказаним. Неприємні слова можуть поранити людину, як гострі ножі. Спілкування між людьми стає натягнутим і підвищується ризик конфліктів і образ. День невдалий для нових починань. А якщо почали якусь справу, то її треба закінчити до вечора, інакше ви ніколи її не завершите.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні