Кондратюк розповів, як посварився з Оксаною Марченко через Донбас

0
Кондратюк розповів, як посварився з Оксаною Марченко через Донбас
Український продюсер та ведучий Ігор Кондратюк поділився подробицями своїх взаємин зі скандальною ведучою Оксаною Марченко, пише ТСН.

Як зазначив Кондратюк, всі його стосунки з Марченко зводилися лише до робочих. Зараз, каже продюсер, він не стежить за життям Марченко, не дивився її конференцію у росії, де вона закликала звільнити її чоловіка Віктора Медведчука з українського полону.

«Я не дивлюся трешу. Мені більше подобалися пародії. Я не розумію, навіщо мені дивитися виступи Путіна, Марченко, Медведчука. Мені неприємно було слухати Оксану Марченко – вона продалася. Оксана Марченко – зрадниця України. Безумовно. Будь хто, хто після березня 2014 року підігрує росіянам, вони є зрадниками», - сказав Кондратюк.

Окрім того, ведучий пригадав як 2014-го року посварився з Марченко через Донбас:

«Ми з нею почубилися 2014 року. Ми з нею по-різному сприйняли навіть не окупацію Криму, а історію, яка відбувалася на Донбасі на той час. Я категорично написав у Facebook, що потрібно робити. Ми, по суті, з весни 2014 року, втратили розуміння. Тому що я їй сказав, що ти не права, те, що ти кажеш, якось дивно чути. Я їй казав, що донецька історія – це сепаратизм. Це втручання росії. І якщо українці зараз скажуть, «що це може бути» або «яка різниця», то це не українці. То ми просто нищимо свою державу. Вона мене не зрозуміла. Оксана сказала, треба тих людей зрозуміти. А я їй казав: «Людей, які не пускають ЗСУ на свою територію, зрозуміти неможливо, тому що згідно конституції України ЗСУ можуть стояти від Луганська до Львова. І відтоді ми з нею чай не пили. Охололи наші стосунки. Я зрозумів що це якась маячня. Казав, що вона в заручниках у свого божевільного кума», - розповів Кондратюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні